top of page

tor. 23. jan.

|

Nidaros Pilegrimsgård

Foredrag med Morten Nygård - En måned på ski i stillhet

Morten Nygård inviterer alle som ønsker til å bli med på vinterens store eventyr: å gå fra Oslo til Trondheim på ski. I total stillhet.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Foredrag med Morten Nygård - En måned på ski i stillhet
Foredrag med Morten Nygård - En måned på ski i stillhet

Tid og sted

23. jan. 2020, 18:00

Nidaros Pilegrimsgård, Kjøpmannsgata 1, 7013 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Pilegrimsgården arrangerer våren 2020 seminarrekken "Pilegrimsbyen Trondheim". Første foredragsholder er Morten Nygård, som i mars inviterer alle som ønsker, til å bli med på vinterens store eventyr: å gå fra Oslo til Trondheim på ski. I total stillhet. 

Den 31 dager lange skituren går langs pilegrimsleden, og deltakerne må legge igjen mobiltelefoner hjemme. Nygård er mannen som har sittet på en fjellhylle i en uke i stillhet for å finne ut hva "ingen ting er". Kom og hør han fortelle om: Vinterpilegrim 2020 - En dugnad for psykisk helse. Seminaret er helt gratis og starter med en kort meditasjon klokken 18:00. I anledning oppstarten av seminarrekka lanserer vi også «Afterworkbuffet» i Pilegrimsgårdens nye café til kr 199. Buffeten er åpen fra kl. 15.00.  Vel møtt! 

Morten Nygård har lang erfaring med å arrangere turer der både natur og stillhet brukes som verktøy for å belyse bevissthet. Han har brukt store deler av sitt liv på å studere og utforske dette temaet. Morten holder foredrag, har skrevet bøker, driver podcast og lager retreats for å hjelpe mennesker til å bli bedre kjent med sitt indre liv. I tillegg har NRK laget to dokumentarer om hans naturnære levemåte, i serien "Underveis" og fra Norsk Fjell Festival. I 7 år har han nå bodd i skogen, og går fortsatt ut hver morgen for å tenne bål, meditere og klatre i trær før han drar på jobb. Kom og la deg bli inspirert!

Dele dette arrangementet

bottom of page