top of page

ons. 28. okt.

|

Nidaros Pilegrimsgård

Konsert med Trondheimsolistene kvintett og Gjermund Larsen

Som del av prosjektet «Pilegrimsbyen Trondheim» lanserer vi bedriftsnettverket «Pilegrimspartner». I den forbindelse inviterer vi alle våre partnere og støttespillere til Pilegrimsgården 28. oktober klokken 20.00. Vår nyeste partner; Trondheimsolistene vil holde intimkonsert med Gjermund Larsen.

Billetter er ikke på salg
Se andre arrangementer
Konsert med Trondheimsolistene kvintett og Gjermund Larsen
Konsert med Trondheimsolistene kvintett og Gjermund Larsen

Tid og sted

28. okt. 2020, 20:00

Nidaros Pilegrimsgård, Kjøpmannsgata 1, 7013 Trondheim, Norge

Om arrangementet

Som del av prosjektet «Pilegrimsbyen Trondheim» lanserer vi bedriftsnettverket «Pilegrimspartner». I den forbindelse inviterer vi alle våre partnere og støttespillere til Pilegrimsgården 28. oktober klokken 20.00. Vår nyeste partner; Trondheimsolistene vil holde intimkonsert med Gjermund Larsen. Larsen er folkemusiker og komponist, og er blant annet kjent for å utfordre folkemusikktradisjonen med sjangeroverskridende komposisjoner. Trondheimsolistene og Larsen har samarbeidet i mer enn 15 år. Du vil også få sjansen til å lære mer om bedriftsnettverket og våre nåværende partnere.

Pilegrimspartner er et nettverk bestående av kultur og næringsaktører i Trondheim. I samarbeid jobber vi for å styrke det gode vertskapet for tilreisende pilegrimer og dermed bidra til å synliggjøre Trondheim som det viktigste pilegrimsmålet i Nord-Europa. 

 

Trondheimsolistene har gjennom mange år utviklet en unik profil som Norges Pilegrimsorkester. Med utgangspunkt i Nidarosdomen og Trondheim som Norges pilegrimshovedstad, besøker orkesteret norske og internasjonale festivaler, konsertserier og større kirkelige handlinger. 

Med sine konserter på pilegrimssteder som Santiago de Compostela, Rouen, Canterbury, Orknøyene, Roma og Betlehem, samt de norske pilegrimsstedene, bidrar Trondheimsolistene til å oppfylle de overordnede pilegrimsmålene, hvor kultur og kulturarv er sentrale elementer. 

Trondheimsolistene tar Olavsarven ut i verden, og de trekker pilegrimer og andre samarbeidspartnere til Trondheim og Trøndelag.

Vi anbefaler å være tidlig ute med påmelding til arrangementet, da vi forventer stor pågang. Vi har dessverre kun plass til 35 gjester på grunn av smittevernhensyn. 

Påmelding gjøres via Hoopla: 

https://pilegrimsgarden.hoopla.no/sales/pilegrimspartner

Streif Bakeri & Cafe holder åpent for servering. Vel møtt til en hyggelig kveld på pilegrimsgården. 

Dele dette arrangementet

bottom of page